Lillebror krossade vår dröm?

Jahapp, då ska jag skriva ett inlägg igen.
Jag kör ett kort inlägg nu för att sedan skriva ett längre efter helgen (Jag reser bort imorgon i fyra dagar...)

Idag fick vi skåda en underbart underhållande match. JAg snackar inte om Real-Barca, utan om Arsenal-Lillebror.

Det började så bra! 4 minuter in så fick Theo Walcott friläge och la in 1-0, jag satt hemma och sjöng THEO THEO THEO THEO! För att bara några minuter senare se Var där Fart kvittera, det kändes så typiskt och så mentalt irriterande.... Men igen, det tog inte många minuter innan Arsenal återigen tog ledningen. Det var via ett skott utifrån staffområdet som Samir Nasri gav oss ledningen med 2-1. Intensiv match? Då hade det bara tagit 13 (!) minuter.

Sp*rs reducerade sedan för att därefter i andra halvleken få med sig en straff. Szczesny gjorde en kanoninsats men när Lennon kom fri revs han ner av vår unge polack. En straff som Vd Vaart satte.

Det blir inte så mycket längre inlägg än att jag ska försöka mig på att betygsätta spelarna:

1-10 (1: Silvestreklass, 10: Henry)

Szczesny:  Stabil match, gör flera vackra räddningar och en benparad som kommer användas i mängder av Tribute-videor på youtube. Killen visar mod, styrka och trots sin ringa ålder ett moget spel. Han är dock orutinerad och ibland märker man det. Vi har dock en förste målvakt klar för de närmsta 10-15 åren om vi har tur! Betyg: 8,5

Sagna: Käkar upp Bale i första, jobbar hårt och är en fantastiskt bra back! Betyg: 8
Djourou: Helt underbar att skåda, så otroligt stabil och hård men shysst. Kommentatorerna beskrev hans huvudspel som Mäktigt och jag kan bara instämma! Betyg: 9

Koscielny: Spelar även han mycket bra, dock kan han göra lite småmisttag och en del blunders... Han behöver slipas under sommaren men vi har en mycket fin back i Lorent Kos' Koscielny! Betyg: 7

Clichy: Gör en bra match overall men slarvar FÖR mycket, måste måste måste bli mer noggrann och säker i sitt spel.... Annars en helt godkänd insats. Betyg: 7

Diaby: Jobbar på, spelar bra och enkelt idag. Vanglar fram och tillbaka med sina 7meter långa ben. Slår dock, som vanligt, bort en del indianare... Betyg: 6,5

Song: Giganten på mitten är tillbaka. Kan ta ett tag innan han är i allra högsta toppform men han är så stabil och bra defensivt samtidigt som han är trygg med bollen! Betyg: 7,5
Fabregas: Kaptenen spelar bra idag. Helt underbar insats! Hittar passningar som man tror är omöjliga och visar verkligen att han är en av de allra bästa i världen på det han gör! Betyg: 9

Nasri: Spelar bra, utmanar mycket och tar chanser. Lite omständigt ibland och kan även bl ilite osynlig i vissa perioder. Dock en bra match som krönts med ett mål också! Betyg: 6,5

Walcott: Vackert mål, hyperfarlig i kontringar. Jobbar hårt innan han byts ut i slutet. När Wenger sa att han ser en ny Henry i Theo.. Ja, jag håller helt och hållet med! Hoppas ahn kan fortsätta utvecklas! Betyg: 8

van Persie: Farlig framför mål, gör även ett mål! Fin insats idag av nr. 10! Nyckelspelare och man ser verkligen att han blöder Arsenal i hans glädjerus efter målet. Killen älskar Arsenal och vi fans älskar honom. Betyg: 8

Wilshere: Byts in istället för diaby. Kommer aldrig helt in i matchen men gör ett par fina passningar. Gnäller rätt mycket på domarna och motståndarna. En helt okey insats av vår supertalang! Betyg: 6,5

Bendtner och Arshavin: Får för lite tid för att bedömas rättvist...

Wenger: 7.

Matchens ord: Intensiv
Matchens lirare: Fabregas
Matchens äckel: Van der Vaart, killen drömde ju om att spela i Gunners? Fick nöja sig med lillebror.
Matchens jätte: Djourou som käkar upp Crouch i luften!
Matchens snyggaste: Robin van Persies skott på det bortdömda målet...
Matchens fulaste:
Matchens hårdaste: Dawsons stenhårda men shyssta tackling på Theo Walcott i första halvleken.
Matchens betyg: 10
Matchens ord i efterhand: Nej. Matchen må ha varit helt amazing men resultatet dög inte.... Hejdå ligatiteln...

Dagens kanon: Att se Szczesny våga ta satsningen mot Bale för att undvika ett mål, killen har mod så det sjunger om det!
Dagens Silvestre: Att Chelsea gick förbi oss i tabellen och att vi nu med största sannolikhet kan glömma titeln helt...

Övrigt: Så skönt att Real Madrid i alla fall fick vinna. Jag hyser läskigt stor respekt för Iker Casillas!

Nästa inlägg blir i börja på nästa vecka. Jag ska skriva ett om "tränarfrågan", ett helt om Szczesny, lite om framtiden och Kroenke vs Usmanov mm. Dessutom hoppas jag kunna få in ett gästinlägg från en vän nästa vecka!